WIE ZIJN WIJ

Herman Steinebach in Mexico Henriette in Mexico

In 2006 zijn wij als hobby begonnen met de verkoop van Mexicaanse hangmatten. Al gauw werd deze hobby ons dagelijkse werk en we zijn nu fulltime en met veel plezier bezig met de verkoop van Mexicaanse hangmatten, Braziliaanse hangmatten en Mexicaans dekens.


Kijk rustig rond op onze site. Zijn er vragen dan horen we dat graag.

Henriette en Herman

OVER ONS BEDRIJF

Reis in Mexico met de gele kever

De start

Tijdens een reis in de negentiger jaren door Mexico (met de fantastische gele VW kever op de foto) zijn we enthousiast geworden over de Mexicaanse hangmat. Een unieke hangmat, een prachtig handgemaakt product en de meest comfortabele hangmat ter wereld.

In 2006 zijn we klein begonnen met de verkoop via Ebay op Internet. Al snel bleek het nodig een heuse website in te richten, die nu beschikbaar is in 5 talen. We zijn daarmee een van de grootste verkopers van Mexicaanse hangmatten in Europa.

Naast Mexicaanse hangmatten verkopen we sinds een aantal jaren ook Mexicaanse dekens en Braziliaanse hangmatten.

Henriette in de hangmat

Opnieuw naar Mexico

In november 2015 zijn we opnieuw naar Mexico gereisd. Bekijk het verslag van onze reis en ontdek waar de Mexicaanse hangmat gemaakt wordt.

Unieke producten

Wij houden van speciale producten. Dat geldt natuurlijk vanzelfsprekend voor onze Mexicaanse hangmatten en dekens.

Maar ook onze Braziliaanse hangmatten zijn van door ons zelf geselecteerde kleine Braziliaanse leveranciers. De grote standaard leveranciers van Braziliaanse hangmatten vindt u bij ons dus niet.


ONZE FILOSOFIE

Persoonlijke benadering

Belangrijk is dat we het verkopen zelf leuk blijven vinden. Henriette bij de band Niet alleen door een band met onze producten, maar vooral een persoonlijke benadering van onze klanten is daarbij heel belangrijk. Alle bestellingen worden dan ook door onszelf afgehandeld.

Een prachtig product voor een aantrekkelijke prijs

U wilt niet alleen een prachtige hangmat of Mexicaanse deken, maar ook moet u een goed gevoel hebben over de prijs. Doordat we er voor gekozen hebben veel zelf te doen hebben wij zeer aantrekkelijke prijzen.

Deel van onze voorraad

Snelle levering

Alle hangmatten en dekens zijn op voorraad. In Nederland voor 5 uur besteld, betekent dan ook de volgende werkdag in huis.

Service

Voor vragen kunt u altijd bellen. Bovendien zijn veel antwoorden op veel gestelde vragen te vinden op onze blog. Zijn er eventueel problemen dan worden deze zonder discussie opgelost.

Zie wat anderen zeggen over onze producten en service: zie onze klantfeedback.

Contact

Mexicaanse hangmat weefster

Heeft u vragen of suggesties ? Ga na onze contactpagina.

Of bel 0503124631

Onze partners

LIONSHOME Home & Living