ONZE BRAZILIAANSE HANGMATTEN

Braziliaanse hangmat met meisje. Kleurrijke en grote hangmat.

Onze Braziliaanse hangmatten

Al onze Braziliaanse hangmatten zijn door ons zelf geïmporteerd uit Brazilië. We kopen in bij meerdere vaste leveranciers en hebben altijd een breed assortiment.

Cuiaba serie

Zeer populair is onze Cuiaba serie. In deze serie hebben we 3 maten : de : "Cuiaba Standard" (Medium), de "Cuiaba Extra"(XL) en de "Cuiaba Super"(XXL). Sommige Cuiaba's Extra en Super zijn ook beschikbaar met franje. De Cuiaba is een prachtige hangmat met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding : een grote hangmat voor een kleine prijs.

Aanbod

Maar bekijk ook onze andere hangmatten. Elk jaar maken we weer een nieuwe selectie.

Remanso Super

Een van de hangmatten die elk jaar weer door onze selectie komt is de Remanso Super. Een extreem grote hangmat. Zeer voordelig geprijsd omdat die van gerecyclede katoen gemaakt is.

TIPS VOOR GEBRUIK BRAZILIAANSE HANGMAT

Eerste gebruik van de Braziliaanse hangmat

Een doekhangmat zal bij het eerste gebruik iets oprekken. Om dit gelijkmatig te laten gebeuren doe het volgende:
  • Hang de hangmat op, maar vouw hem niet uit.
  • Pak aan beide zijden het doek vast en ga in het midden van de niet uitgevouwen hangmat zitten (houd je voeten op de grond. Zorg dat je niet achterover valt).
  • Zorg dat er voldoende gewicht op de hangmat komt door minimaal op je voeten te steunen.
  • Wasinstructie Braziliaanse hangmat.

    De Braziliaanse hangmat kan in de machine gewassen worden, maar wees voorzichtig met de kleuren. Beter is om de eerste keer de hangmat met de hand te wassen. Zie ook het label aan de hangmat.